​Manosfären kommer till Sverige

Äntligen kan jag avslöja det projekt jag och min vän Dan Forslund planerat och arbetat för i över ett år. Vi lanserar nu Maskulint.se, nordens första portal för personlig utveckling för män och hem för den nordiska delen av Manosfären*

Både jag och Dan har ägnat större delen av våra vuxna liv till att studera personlig utveckling. Genom en rad händelser kom vi båda på senare år att intressera oss specifikt för personlig utveckling för män, där litteraturen på engelska är rik, men på svenska i det närmaste obefintlig. Vi såg här ett stort tomrum att fylla, i världens kanske mest jämställda land är diskussionen om vad som är manligt i det närmaste tabu, eller i bästa fall snedvriden.

I samband med att vi som två normala killar bestämt oss för att sträva efter att bli bättre män ville vi bjuda in andra män på samma resa. Inom en snar framtid kommer vi även att lansera en sluten grupp för medlemmar, men tills vidare kan ni gå in och gilla oss på Facebook. Om du som läser detta är intresserad av att bidra med artiklar är det bara att höra av sig, vi är även tacksamma för konstruktiv kritik.

Utöver mig och Dan Forslund som driver sidan har vi även hjälp från David Eldenstierna som skapat sidans snygga design och som även kommer att bidra med artiklar i framtiden. Om ni uppskattar detta initiativ är vi tacksamma för om ni vill hjälpa oss att nå ut till fler genom att dela sidan på Facebook och andra sociala medier.

*https://en.m.wikipedia.org/wiki/Manosphere

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s